Tennisspill – den nye måten å tjene penger

Meta description: Tennis betting er svært populært. Her kan du spille på kamputfall og hendelser under kamp. Mange store turneringer gir mange muligheter for spill

Tennisspill

Tennis er populært som aldri før. De store turneringene følges av millioner av mennesker hver dag.
I dag spilles det store tennis turneringer over det meste av verden, selv land en ikke akkurat forbinder med tennis, har sin egen ATP (menn) eller WTA (kvinner) turnering.

ATP Tennis:

WTA Tennis:

De største turneringene er de fire store som en kaller Grand Slam turneringer. Her er det store premiesummer som står på spill og æren av å vinne de største turneringer innen tennissporten.
I januar gjelder det Australia Open, så følger French Open, Wimbledon og sist men ikke minst US Open i New York, som spilles i september.

Turneringene spilles på ulike underlag og det har selvsagt en betydning for resultatene, da spillerne ikke er like gode på alle underlag. Hvilke spillere liker best grus som underlag, hvilke vil helst spille på gress og hvem liker best hardcourt.

Spillere som Federer, Djokovic og Nadal hos mennene og Williams søstrene hos damene er alle en medvirkende årsak til tennis blir mer og mer populært. De har spilt store kamper på centre courts rundt om i verden, folk får se dramatiske og velspilte kamper, dermed er det mange som blir fans av tennissporten.

Hvordan spille på tennis

Med den økende popularitet kommer også etterspørselen etter muligheten for å kunne spille på tenniskamper. Skybet er et bettingselskap som tilbyr mange ulike spill på tennis. Liker du å følge med på de forskjellige turneringene, så har Skybet stort sett alltid en turnering der de tilbyr ulike spill.

Du kan spille på hvem som vinner en turnering, hvem som møtes i finalen eller direkte på en av kampene. Utvalget er stort og er du litt mer dristig, så er spill på hvor mange partier kampen går over en mulighet. Eller du kan spille på hvem som vinner første sett.

Nettsider å spille på

Som noe spesielt hos Skybet, kan du spille spesialspill på en rekke av de mest kjente tennisstjerner. Du kan finne stor bonus for casino eller tennisspill bet i denne linken .
Hva med spill på navnet til Andy Murrays første barn eller om det blir en gutt eller jente. Om du bedre liker Roger Federer, så kan du spille på om han vinner en Grand Slam tittel i 2016 eller ikke.
Andre aktører som tilbyr et stor utvalg av spill på tenniskamper, er Sportsbet.com.

Dette selskapet tilbyr spill på alle turneringer som spilles, også de mindre turneringer.
Disse kaldes ITF turneringer og er for unge spillere eller de som er rangert langt nede på verdensranglisten. Har du god greie på tennis, da er det massevis av spille muligheter hos Sportsbet.com

Comments are Disabled